Erhverv

Skræddersyede erhvervsløsninger

Vi reparerer alle de kendte mærker

 

Skræddersyede erhvervsløsninger

Just In Case tilbyder skræddersyede erhvervsløsninger, der passer helt perfekt til Jeres behov.

Vi er meget lydhøre overfor Jeres forestillinger om, hvad en aftale skal indebære, og vi tilbyder altid en fordelagtig løsning.

Af fordele tilbyder vi for eksempel gode priser, udkørende reparationer, procenter på tilbehør og skræddersyede privatfordele til Jeres medarbejdere.

Det er vigtigt for os at skabe en tillidsfuld relation. Kontakt os, og lad os sammen finde frem til den løsning, der passer bedst til Jer!

Reparationer ud af huset

Vi ved, at tid er kostbart, derfor bringer vi gerne værkstedet til Jer!

Vores transportable værksted fylder ikke meget, men det kan fylde meget i tidsplanen, pludselig at skulle ud af huset for at få repareret sin enhed. Vi kan spare Jer turen.

Vi ønsker at gøre det lettere for Jer, og med vores dygtige reparatører, er det muligt for os at sørge for, at I hurtigt er klar til at fortsætte arbejdsdagen uden yderligere hindringer.

Reservedele

Vi bruger altid de bedste tilgængelige reservedele, og tilbyder to års garanti på vores reparationer. På den måde kan I trygt lade os varetage reparationerne af Jeres enheder og sende Jer godt videre.

Kontakt

Find os i butikken i Kattesundet 8 eller kontakt Tobias her.

Samarbejdspartnere

Her er nogle af de virksomheder vi servicerer. Hver virksomhed har forskellige ønsker og behov. Vi skræddersyer så vidt muligt, en plan der passer bedst til jeres virksomhed og medarbejdere.