Reparation af Samsung

Vælg din model

S-Modeller

Note-Modeller

A-Modeller

XCOVER-Modeller

Reparation af din Samsung enhed

Hos Just in Case i Svendborg sørger vi for reparation af din Samsung telefon eller tablet, hvis den skulle gå i stykker. Vi er klar over, at det for mange er vigtigt at have en velfungerende telefon. Derfor står vi til rådighed til at fikse din telefon hurtigt og effektivt, uanset hvilken skade den har fået. På den måde kan du få din telefon igen og komme videre med din hverdag hurtigst muligt. I vores butik i Svendborg forhandler vi ikke telefoner og dertilhørende tilbehør, men du kan til gengæld være sikker på at få enhed med hjem, der igen virker som ny. Vi tilbyder blandt andet reparation af Samsung-modellerne S, N, A og X og bruger kun originale dele til dette. Har du dog en helt femte model, så reparerer vi også gerne den. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores reparationsservice.

Book tid til din reparation

Har din Samsung mobil eller tablet behov for at blive repareret af den ene eller den anden grund? Så kan du altid komme ned i vores butik og indlevere den, hvorefter vi sørger for at have den klar igen snarest derefter. Hvis du kommer til at savne din telefon lidt for meget, mens vi reparerer den, så kan du også vælge at booke en tid til din reparation hos os. Det kan du enten gøre via vores hjemmeside eller ved at ringe til os på telefonnummer 93 92 20 48.

Derved sparer du tid, da du ikke skal vente i kø, og du har din mobil tilbage inden længe. Har du ikke mulighed for at komme forbi og indlevere den i vores butik, så kan du altid sende den til os i stedet. I den forbindelse sørger vi for at udføre de aftalte reparationer på den, hvorefter enheden sendes tilbage til afsenderadressen – så god som ny.

Vi tilbyder følgende former for reparationer:

Uanset hvilken skade din telefon eller tablet har fået, så kan vi fikse den for dig, så du får en velfungerende enhed tilbage igen. Det kan dreje sig om følgende skader:

  • Hvis du har tabt den, så skærmen eller bagsiden er gået i stykker.
  • Hvis kameraet er gået i stykker.
  • Hvis batterierne i den trænger til at blive udskiftet, så du undgår at skulle lade op hele tiden.

Vi står altid vi klar til at hjælpe dig og klarer alle former for fejl og skader. Desuden sørger vi for kort reparationstid, lang garantiperiode, hvis fejlen vender tilbage, samt fuld datasikkerhed. Ved at vælge os til at udføre din Samsung reparation kan du være sikker på at få en ordentlig enhed tilbage, da vi har et stort erfaringsgrundlag og derfor kender til alle de mulige fejl på din telefon eller tablet. Kontakt os gerne i tilfælde af spørgsmål.