Reparation af Samsung S-Modeller

Vælg din telefon

Reparationstid

Ved reparation af Samsung Galaxy S modeller bestræber vi os altid på at lave din telefon så hurtigt som muligt. Da vi ikke har alle reservedele på lager, reparerer vi typisk fra dag til dag. I perioder med ekstra travlhed og udsolgte reservedele, kan der dog opstå længere ventetid.

Ved diagnoser, skal det forventes at tage mellem 1 og 10 arbejdsdage, da det kræver længere tid at gennemgå og teste enheden.

Data

Du er selv ansvarlig for at tage backup af din data forinden reparation af Samsung Galaxy S modeller. Som udgangspunkt er din data sikker i forbindelse med reparationen, men selvom Just In Case bestræber sig på det, kan vi ikke garantere at dataene bevares under reparationen, og kan ikke gøres ansvarlig for et evt. tab.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du tager en backup af din data, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i butikken i Kattesundet 8.

Tilbehør ved indlevering

Just In Case kan ikke stilles til ansvar for bortkommet tilbehør. Derfor er det vigtigt, at vi kun modtager den defekte enhed og ikke tilbehør som covers, opladere o. lign.

Betingelser

For at se vores betingelser for reparation følg da linket her.

Eksperter i Samsung

Uanset hvilken Samsung mobiltelefon du har, kan du få den repareret hos os. Udover at vi reparerer S-modellerne, reparerer vi også Samsung Note-, A-modeller og XCOVER-modeller. Er du i tvivl om reparation af netop din telefon er en del af vores services? Så kan du finde os i vores butik i Svendborg eller kontakte os her.