Reparation af iPhone

Vælg din iPhone

Reservedele til iPhone

Ved reparation af iPhone

Hos Just In Case er der ved reparation af iPhone mulighed for to forskellige kvaliteter af reservedele; OEM og Grade A.

Reservedele af OEM-kvalitet er af næsten samme kvalitet som de dele, der er på enheden fra ny, men da Apple ikke sælger reservedele, kan vi ikke kalde dem for originale. Valget til den kvalitetsbevidste.

Grade A reservedele er af ringere kvalitet og udelukkende kopi, men stadig fuldt funktionsdygtige. Et billigt, men godt valg.

Reparationstid på iPhone

Ved reparation af iPhone

Vi bestræber os altid på at lave din iPhone så hurtigt som muligt, og typisk inden for et par timer. I perioder med ekstra travlhed, kan der dog opstå længere ventetid.

Ved diagnoser, skal det forventes at tage mellem 1 og 10 arbejdsdage, da det kræver længere tid at gennemgå og teste enheden.

Hvis pristilbuddet afvises, opkræver vi dig kun for den tid vi har brugt på at gennemgå enheden.

Ansvar for data ved reparation

Du er selv ansvarlig for at tage backup af din data forinden indleveringen af din enhed. Som udgangspunkt er din data sikker i forbindelse med reparationen, men selvom Just In Case bestræber sig på det, kan vi ikke garantere at dataene bevares under reparationen, og kan ikke gøres ansvarlig for et evt. tab.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du tager en backup af din data, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 93 92 20 48, mail: svendborg@j-i-c.dk eller besøge os i butikken.

Tilbehør ved indlevering

Just In Case kan ikke stilles til ansvar for bortkommet tilbehør ved reparation af iPhone. Derfor er det vigtigt, at vi kun modtager den defekte enhed og ikke tilbehør som covers, opladere o. lign.

Betingelser for reparation af iPhone

For at se vores betingelser for reparation følg da linket her.