Reparation af HTC

Vælg din telefon

Reparationstid på HTC

Ved reparation af HTC bestræber vi os altid på at lave din telefon så hurtigt som muligt. Da vi ikke har alle reservedele på lager, reparerer vi typisk fra dag til dag. I perioder med ekstra travlhed og udsolgte reservedele, kan der dog opstå længere ventetid.

Ved diagnoser, skal det forventes at tage mellem 1 og 10 arbejdsdage, da det kræver længere tid at gennemgå og teste enheden.

Dataansvar ved reparation for HTC

Du er selv ansvarlig for at tage backup af din data forinden reparation af HTC. Som udgangspunkt er din data sikker i forbindelse med reparationen, men selvom Just In Case bestræber sig på det, kan vi ikke garantere at dataene bevares under reparationen, og kan ikke gøres ansvarlig for et evt. tab.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du tager en backup af din data, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i butikken i Kattesundet 8.

Tilbehør ved indlevering

Just In Case kan ikke stilles til ansvar for bortkommet tilbehør. Derfor er det vigtigt, at vi kun modtager den defekte enhed og ikke tilbehør som covers, opladere o. lign.

Betingelser til reparation af HTC

For at se vores betingelser for reparation følg da linket her.