KØB AF

MOBIL TILBEHØR

Mobil tilbehør hos Just In Case

Har du brug for et nyt cover, eller vil du gerne beskytte din mobilskærm med et beskyttelsesglas?

Hos Just In Case finder du en lang række forskellige mobil tilbehør til smartphones af alle slags. I vores butik finder du en masse forskelligt mobil tilbehør som standard, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde det helt rigtige til dig. Vi sørger endvidere for, at vores udvalg altid er tidssvarende, moderne og spændende, så vores kunder altid har mulighed for at vælge blandt de bedste produkter på markedet.

Beskyt din telefon og undgå reparationer

Moderne smartphones er ganske udsatte for stød, ridser samt andre skader på skærmen såvel som rammen – og mobilbeskyttelse er alt andet lige en billigere løsning end reparationer. Derfor bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine beskyttelsesprodukter. Vi anbefaler altid brug af cover, ligesom vi anbefaler at bruge beskyttelsesglas.

Vores faste sortiment er relevant til brug på mobiler fra Apple, Samsung, Nokia, HTC, LG, Huawei, One Plus og Sony, og det indbefatter bl.a.:
Covers
Beskyttelsesglas
• Earpods
• Sleeves
• Opladere
• Kabler
• Og meget andet!

Vi stiller naturligvis gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for vores kunder, så de kan stole på den bedste løsning.

Kom og besøg os i Kattesundet

Vores smilende medarbejdere tager gerne imod dig i vores butik, som du kan finde i Kattesundet. Her finder du altid et spændende udvalg af mobil tilbehør, som du helt sikkert kan bruge til din smartphone. Har du spørgsmål til vores udvalg eller et specifikt produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.