FAQ

Spørgsmål og svar om Just In Case

Reparationer

De fleste iPhone reparationer kan klares på 30-60 minutter. Andre typer smartphones skal vi oftest bestille reservedele til. Når reservedelene er modtaget, vil en typisk smartphonereparation tage 60-120 minutter. Reparation af iPads og tablets er fra dag til dag. Reparation af MacBooks og iMacs foregår ligeledes fra dag til dag.

Vi tager forbehold for udsolgte reservedele, lang leveringstid og tørretid på lim. Den bedste måde hvorpå du kan opnå en hurtig reparation, er ved at bestille en tid.

Vi tilbyder desværre ikke lånetelefon, men bestræber os på at reparere din telefon så hurtigt som muligt, så du ikke skal undvære den for længe.

Du er selv ansvarlig for at tage backup af din data forinden indleveringen af din enhed. Som udgangspunkt er din data sikker i forbindelse med reparationen, men selvom Just In Case bestræber sig på det, kan vi ikke garantere, at dataene bevares under reparationen. Derfor kan vi ikke gøres ansvarlig for et evt. tab. Få mere information her inden reparation af din enhed.

Både A og OEM skærme er reservedele af høj kvalitet. Der er dog nogle væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på.

En A-skærm består af:

  • Kvalitets LCD
  • Kopiglas
  • Kopidigitizer (touch)
  • Kopibacklight
  • Originalt IC flexkabel

En A-skærm er ideel til dig, der ønsker en billigere løsning, men som stadig ønsker høj kvalitet.

En OEM-skærm består af:

  • Original LCD
  • Højkvalitetsglas
  • Original digitizer (touch)
  • Originalt backlight
  • Originalt IC flexkabel

En OEM-skærm er ideel til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige komponenter betyder for den daglige brug, er du velkommen til at kontakte os for en mere dybdegående introduktion.

Der er altid minimum 2 års garanti på reparationer udført af Just In Case på iPhones, iPads, Macbooks og Smartphones. Vælger du OEM-kvalitet, yder vi 5 års garanti på reparationen.

Garantien dækker fejl på reservedelen og monteringsfejl. Garantien dækker ikke selvforskyldt skade såsom tab af telefon, vandskade eller lignende. Det er op til værkstedets teknikere at vurdere den enkelte garantisag. For uddybelse af garantiregler henviser vi til vores betingelser.

Der kan være stor forskel på kvaliteten af reservedelene til smartphones og tablets, og af den grund varierer priserne meget reparatørerne imellem. For at sikre dig den bedste brugeroplevelse, har vi valgt at tilbyde de to bedste kvaliteter til iPhones, og den bedste kvalitet til andre smartphones og tablets.

Den bedste måde hvorpå du kan opnå en hurtig reparation, er ved at bestille en tid, men som udgangspunk laver vi de fleste reparationer på smartphones inden for 30-60 minutter. iPads og tablets er fra dag til dag. MacBooks og iMac varierer en smule, men kan som regel klares inden for 1-2 dage. Vi tager forbehold for udsolgte reservedele, tørretid på reparationer med lim og tid til efterfølgende test.

Ved salg af din enhed til Just In Case er det nødvendigt at deaktivere ‘Find min iPhone’. For at sikre en rigtig deaktivering anbefaler vi at følge denne guide:

Hvis du oplever problemer er du mere velkommen til at kontakte os.

En diagnose tager 1-10 dage. Det store spring skyldes, at nogle enheder er mere komplekse end andre. Som regel er smartphones hurtige at teste, hvor macs og tablets kan være længere undervejs pga. kompleksiteten og de mange komponenter, der skal testes. Vi tager derfor også forbehold for udsolgte reservedele, og forsendelsestid på samme.

Vi reparerer desværre ikke PC. Vi henviser dog til vores gode kolleger hos PC Kabinettet.

Butikken

Just In Cases sortiment af covers passer hovedsageligt til Apples produkter, men vi har mulighed for at bestille covers hjem til mange andre smartphones. Vi har tilbehør til alle typer smartphones, så mangler du et headset, ladekabel, løbearmbånd eller andet tilbehør, så kan vi hjælpe dig. Kom ind og se vores store udvalg, og hør nærmere om vi kan finde det du søger.

Vi tilbyder 10% på dit køb ved fremvisning af et gyldigt studiekort. Dette gælder både tilbehør og reparationer.

Vi tilbyder altid 24 måneders reklamationsret på alle vores produkter.

Vi tilbyder desværre ikke afdragsordninger.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en webshop. Vi arbejder dog på i den nærmeste fremtiden at kunne tilbyde nethandel hos Just In Case.

Ja. Hos Just In Case har vi originale ladere, headset og adaptere til Apple. Vi tilbyder også originale covers, dette er dog en bestillingsvare.

Spørgsmål og svar

Reparation, iPhone, Spørgsmål, Svar
Reparation af iPhone