Hvem er Just In Case

Vores firma

Hvem er Just In Case? Just In Case er reparatør af smartphones, tablets og Mac, samt forhandler af covers og tilbehør til selv samme. Vi importerer selv vores tilbehør, og sikrer et bredt sortiment, der passer til vores kunder. Ydermere køber og sælger vi brugte iPhones, iPads og Macs.

Hvorfor vælge os ?

Hos Just In Case ønsker vi altid det bedste resultat for kunden. Vi bruger gerne ekstra tid på at finde den løsning, der passer til dig.

Ved at vælge Just In Case får du reparatører med et stort erfaringsgrundlag, kvalitetsreservedele og et personale, der værdsætter grundighed og ærlighed.

Tilsammen har vi 28 års teknikererfaring, og vi har vores eget loddeværksted, hvilket betyder, at vi kan reparere stort som småt.

Ved at vælge Just In Case får du et personale som selv kvalitetstester de produkter der sælges, og som har en stor viden om, hvordan du bedst beskytter din telefon, iPad eller MacBook.

Når du vælger os, er din enhed i trygge hænder, og vi kan klare både store og små opgaver i butikken.

Som hovedregel er reparationstiden kort, og vi klarer de fleste reparationer mens du venter.

Vores historie

Just In Case har tidligere været en del af en større kæde, men går nu egne veje. Vi har stærke lokale rødder i Svendborg, og har fået stor opbakning i vores ønske om at fortsætte vores ekstraordinære service – nu under egne faner.

Just In Case har et stærkt ønske om at gøre hverdagen nemmere og bedre for vores kunder. Vi er stolte af vores håndværk og dedikerede til den gode service.

Det er vigtigt for os, at alle kan få den hjælp de behøver, og vi har sat os et mål om at være dem, du kommer til for hjælp med stort og småt omkring dine mobile enheder.

I forbindelse med nytænkning af vores koncept ønsker vi at gøre en større forskel for miljøet. Foruden at forlænge levetiden på dine mobile enheder vil butikken også syne anderledes, da tilbehøret ikke længere vil være pakket ind i unødig plastik.

Kontakt os

Har du spørgsmål til reparationer, tilbehør eller andet så tøv ikke med at kontakte os.

Mød os i butikken

Tobias Nygård

Tobias Nygård

Ejer

- Ejer siden Juli 2015
- 9 års tekniker erfaring
- Specialist i Apple

Murad Shobash

Murad Shobash

Tekniker

- 20 års tekniker erfaring
- Uddannet level 3 tekniker hos Nokia
- Specialist i alle typer smartphones
- Specialist i lodning

Katrine Nissen

Katrine Nissen

Salg
Wilma

Wilma

Maskot