KØB

GAMING UDSTYR

Gaming udstyr hos Just In Case Svendborg

Er du på udkig efter moderne gaming udstyr, og vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten?

Hos Just In Case tilbyder vi et udvalg af kvalitetsudstyr til gaming. Vores hovedleverandører er Havit og Cougar, som er kendt for deres store sortiment og som har produkter til novice spillere såvel som til professionel. Vores personale har indgående kendskab til produkterne og deres ydeevne. Du kan derfor med fordel besøge vores butik, hvis du ønsker kyndig rådgivning i dit valg. Vi ønsker, at du ender med et set-up, der imødekommer alle dine forventninger.

Gear og gadgets – vi tilbyder alt til gaming

Når du besøger vores butik, kan du vælge blandt et nøje udvalgt sortiment af gaming udstyr. Vi stiller nemlig store krav til kvaliteten af de produkter, vi tilbyder, og derfor tager vi kun mærker ind i god kvalitet, som vi kan stå inde for – og selv vil bruge.

I vores sortiment finder du alt det gaming udstyr, du skal bruge. Det indbefatter bl.a.:
• Headset
• Tastatur
• Mus og musemåtter
• Pakkeløsninger
• Og meget andet!

Uanset, hvad du er på udkig efter, kan du med fordel besøge vores butik, hvis du ønsker grundig service, så du forlader os med den rette løsning.

Oplev vores udvalg med egne øjne

Du er velkommen til at besøge vores butik i Kattesundet 8, hvor vi glædeligt tager imod dig. Har du spørgsmål til vores sortiment inden for gaming, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 93 92 20 48. Vi glæder os til at hjælpe dig til bedre gaming-oplevelser!

Dette er kun et galleri, kom ind i butikken og se meget mere.